Pagina's

zaterdag 1 juni 2013

Angels Among Us

Goedemorgen allemaal. Vandaag heb ik weer een nieuw kaartje voor jullie.Dit kaartje heb ik gemaakt voor zowel het Nederlandse Canary Blog als het Designteam Blog van HobbyVision.
Deze keer heb ik gekozen voor een digi; dit is "Angels Among Us" met haar dromerige blik. Ik heb haar gekleurd met Copics.
Het papier dat ik gebruikt heb voor dit kaartje komt uit het paperpadje van Maja Design, "Vintage Spring". Ik heb gekozen voor de roze/gele papiertjes. Vind deze kleurtjes ook wel een hoog Lente-gehalte hebben. In de webwinkel zijn op dit moment de grote vellen nog op voorraad.
De randpons die ik gebruikt heb is van Martha Stewart, 'Bubble Bath'.
De swirl achter de roosjes is een Doohickey van Magnolia, 'Hearth Swirl'. Ook het stukje hekje is een Doohickey, 'Lovely Fence'. Hierop heb ik wat Crackle Paint, 'Worn Lipstick' gedaan. Hierop nog een roosje en een vlinder van Unique geplakt. Achter de papiertjes kun je nog een stukje zien van de 'Heart Tag', ook een stans van Magnolia.
De tekststempel is van Lili of the Valley. Achter het tekstje een roze veertje geplakt.
De vlinder rechts onder op de kaart is een stansje van Cheery Lynn.
De roosjes en bloemetjes zijn van W.O.C. en het bessentoefje van Magnolia. Aan 1 van de roosjes heb ik nog een charm vastgemaakt.
Voor de afwerking plakpareltjes gebruikt en op het stempelafdrukje, tekst en de bloemetjes Stickels, Stardust.
Ik hoop dat jullie dit weer een leuk kaartje vinden en er inspiratie uit kunnen halen. Bedankt voor het langskomen en altijd leuk om jullie reactie te lezen. Een heel fijn weekend en graag tot de volgende keer.
 Kaart gekleurd met Copic Markers:
Huid: E0000, E000, E00, E11
Blos: E93, R30
Ogen: B04, B06
Haar: E40, E41, E43, E44, E47
Shirt: Y000, Y00, Y11, Y13, Y15
Broek: RV00, RV10, RV11, RV32
Schoenen: E40, E41, E42, E43, RV0000, RV000, RV00

2 opmerkingen:

jolanda zei

schitterend kaartje, mooie verwerking van je bloemen

Deborah zei

Prachtig zeg! Hele mooie kleuren heb je gebruikt! Ik vind de combinatie van dat geel met roze meer dan geslaagd! Het is geen voor de hand liggende combinatie! Helemaal fan van je kaart!
Liefs, Deborah