Pagina's

donderdag 20 juni 2013

HobbyVision Challenge # 17


Goedemiddag iedereen. Vandaag heb ik weer een nieuw kaartje voor jullie.
Het is weer de 20e van de maand en dat betekent een nieuwe Challenge bij HobbyVision.
Deze keer is ze bedacht door Janet en hij is leuk! Maak een kaart waarin je de kleurtjes van onderstaand schema gebruikt en voeg vlinder toe!
Nou, da's niet al te moeilijk toch!
Voor mijn kaartje heb ik gekozen voor een ouder Magnolia stempeltje. Deze komt uit de 'Butterfly Dreams Collection' en heet 'Tilda with Hawaii Flower'. Ik heb haar gekleurd met mijn Copics.
Voor het papier heb ik gekozen voor een paperpadje van Authentique, 'Cherish'. Hier zit mintgroen papier in, dat zie je niet in zo heel veel lijnen.
Verder een Doohickey randstans gebruikt, 'Tilda Lace'; de swirl is de 'Heart Swirl', en achter de papiertjes nog een tag gedaan 'Bloomey Tag'. Op de tag heb ik een tekst van Magnolia gestempeld.
Op de hoek heb ik de stans van Tim Holtz gebruikt, 'Butterflight'. Deze heb ik in tweeën gesneden zodat ik er een hoek van kon maken. Op de vlinders heb ik Fran-táge Embossing Enamel 'Green' gebruikt. Dit geeft een speels effect aan de vlinders. Ook op het stempelafdrukje heb ik wat van dit poeder gestrooid en daarna verhit met een heat-tool.
De grote vlinder is een stans van MemoryBox, 'Vivienne'.
Verder een taartrandje gebruikt. Lint en kant en onder op de kaart nog wit bolletjeslint. Aan het lint heb ik nog een vlinder-charm bevestigd. De bloemetjes en roosjes zijn van W.O.C. Links onder nog een parelhartje geplakt.
De binnenkant van de kaart heb ik eveneens versierd. Op het witte papier heb ik een vlinderstempel met Inkssentials Embossing inkt gestempeld. Hier embossing poeder over gestrooid en dit vervolgens verhit met de heat-tool.
Ik hoop dat jullie dit weer wat inspiratie geeft voor de nieuwe Challenge. Maar ga ook eens kijken op het Designteam Blog voor de kaartjes van de andere DT-leden. Ze hebben weer prachtige voorbeelden gemaakt.
Iedereen bedankt voor het langskomen en graag tot een volgende keer!
3 opmerkingen:

CreaSjouk zei

Heel leuk je kaartje, mooi kleuren!
Groetjes Sjoukje

Riet zei

Wat een prachtige kaart.

Liefs Riet.

jolanda zei

schitterend kaartje