Pagina's

vrijdag 26 april 2013

Wish

Goedemorgen allemaal dames. Vandaag ben ik weer aan de beurt om jullie een kaartje te laten zien op het DesignTeam Blog van HobbyVision. Normaal maken we vaak kaartjes met nieuwe materialen, maar vandaag heb ik een kaartje voor jullie met wat oudere materialen. We hebben het allemaal: de kast nog vol liggen met al die mooie paperpadjes en stempels. Dus die heb ik maar wwer eens te voorschijn gehaald en daar dit kaartje mee gemaakt. Ik vind dit papier nog steeds erg mooi met die heldere blauwe kleur die gebruikt is. Dit is een paperpadje van Kaisercraft, 'Blae and Ivy'.
Het stempeltje is van Magnolia, 'Tilda with Balloon', uit de 'Your So Special´ Collectie en ik heb haar gekleurd met mijn Copics.
Verder aan de linkerkant van het stempelafdrukje een stukje taartrondje geplakt.
De rand is geponst met een pons van Martha Stewart. Het hekje is een stukje van de Doohickey ´Lovely Fence´. Hierop een vlindertje geplakt welke is geponst uit het dessinpapier. De swirl onder de bloemetjes is van Cheery Lynn, ´Mini Fancyful Flourish´. De vlinder bovenaan is eveneens een pons van Martha Stewart.
Verder nog een metalen hoekje gebruikt, groene plaksteentjes, blauw satijnlint en bloemtjes van W.O.C.
Verder veel Stickels, Stardust gebruikt voor de bling.
De binnenkant van de kaart heb ik ook versierd. Hiervoor een tag uit het paperpadje gebruikt en op groen karton gemat. Het rondje en het blauwe randje komen ook uit het paperpadje. Het blauwe randje heb ik weer gemat op blauw karton.
Ik hoop dat jullie dit weer een leuk kaartje vinden en hier de nodige inspiratie kunnen halen. Bedankt voor jullie bezoekje en graag tot een volgende keer!
 Kaart gekleurd met Copic Markers:
Huid: E0000, E000, E00, E11
Blos: E93, R20
Haar: E50, E51, E53, E57
Jurkje: BG90, BG93, BG96, BG99
Sokken + haarband: B000, B02, B05, B06
Schoenen: N1, N3, N5, N7
Ballon: B0000, B000, B00, B01
Schaduw: W0, W1, W3, W51 opmerking:

jolanda zei

super mooi kaartje met hele mooie details