Pagina's

zaterdag 15 juni 2013

Love

Goedemorgen iedereen op deze zaterdag. Het is hier een poosje stil geweest, maar ik ben weer terug na een vakantie in mijn geliefde Egypte en daarna helaas een weekje ziek zijn. Maar alles is weer in orde en ik ben dan ook weer rustig aan begonnen met kaartjes maken.
Vandaag heb ik een kaartje voor jullie welke ik voor de DesignTeam Blog van HobbyVision heb gemaakt.
Voor dit kaartje een ouder stempeltje van Magnolia gekozen: 'Tilda with Lovely Lace Shoes' uit de Sweet Crazy Love Collection. Ik heb haar gekleurd met mijn Copics.
Ik heb Tilda daarna uitgeknipt en op een uit gestanst ovaal geplakt. Hiervoor eerst een rechte ovaal gestanst en hier met Versamark Watermark inkt een tekst van Magnolia op gestempeld. Daarna het ovaal bewerkt met Panpastels: nr. 580.8 Turquoise Tint en nr. 660.8 Chrom. Ox. Green Tint. Zo krijg je een beetje een blauw/groenig kleurtje. Dit ovaal weer geplakt op een Nestabilitie 'Floral Oval'.
Het papier dat ik gebruikt heb, komt uit een paperpadje van Kaisercraft, 'Lavender Haze'. De papiertjes heb ik beïnkt met Distress Inkt 'Walnut Stain'.
Achter de papiertjes heb ik een stans van Joy! Crafts Noor! Design 6003/1001 gebruikt. De geëmboste delen heb ik beïnkt met Distress Inkt 'Peeled Paint'.
Achter de bloemetjes een stansje van Magnolia, 'Heart Swirl' gebruikt. De bloemetjes zijn van Prima Marketing en W.O.C. De uitgestanste libel is ook een Doohickey van Magnolia, 'Dragonflies'.
Alle metalen onderdelen op de kaart: het hartje van de bloem, de libel-charm en het hoekje, heb ik bewerkt met Embossing Enamel 'Shabby White'. Dit geeft een leuk effect vind ik zelf.
Voor de afwerking nog plakparels gebruikt en op de bloemetjes Stickels, 'Stardust'.
Ik hoop dat ik jullie weer wat inspiratie heb kunnen geven voor jullie eigen projecten. Bedankt voor het langskomen en altijd leuk om een reactie te lezen. Iedereen nog een heel fijn weekend gewenst en tot gauw!
 Kaart gekleurd met Copic Markers:
Huid: E0000, E000, E00, E11
Blos: E93, R30, R20
Haar: E50, E23, E25, E27, E29
Shirt: YG11, YG01, YG03, YG07
Broek: B0000, B000, B41, B45
Schoentjes: RV0000, RV000, RV00, RV02, RV043 opmerkingen:

chrilvian zei

moooii

Deborah zei

Wauw, wat een mooie kleurrijke kaart! Ik vind het helemaal super!!!
Liefs, Deborah

jolanda zei

prachtig kaartje