Pagina's

vrijdag 26 augustus 2011

Let it Snow!

Goedenavond dames. Eindelijk heb ik weer een kaartje klaar. Het ontbreekt me deze maand een beetje aan de tijd i.v.m. vakanties op mijn werk, maar ook mijn inspiratie laat me soms een beetje in de steek.
En ik weet ook wel hoe dat komt. Dat heeft alles te maken met het bericht dat de inrichting waar ik werk, gaat verhuizen naar het westen van het land met als consequentie dat, als je niet mee kunt, je volgend jaar geen werk meer hebt. En als je daar 30 jaar gewerkt hebt, slaat dat in als een bom en voelt het alsof de bodem onder je voeten wordt weggeslagen.
Maar goed, terug naar mijn kaartje. Dit keer weer een kerstkaartje en wel met een stempeltje van Lili of the Valley. Deze is van de serie van vorig jaar, 'James Bear - In the Snow'. Het tekststempeltje is ook van Lili of the Valley.
Het papier is van ook van vorig jaar van Bo Bunny; 'Winter Joy'.
De cirkel heb ik gemaakt met een nestabilitie, 'Lacey Circles'. De grote sneeuwvlok is een stans van Cuttlebug. De kleine sneeuwvlokjes zijn een pons van Martha Stewart. De sneeuwvlokken heb ik bespoten met Glimmermist 'Pearl'.
De fotohoekjes zijn een malletje van Quickutz.
Op de randen van het stempelafdrukje en tekst heb ik Stickels, Stardust gedaan. Op de sneeuwvlokjes in het stempelafdrukje en op de grond heb ik Glamourdust Crystal gedaan.
Dames bedankt weer voor jullie bezoekje en zie jullie een volgende keer weer!

Goodevening ladies. Finally I have a new card for you ladies. This month I have a little bit lack of time because of vacations at my work and I do miss some inspirations sometimes. I know what causes this. We recently heard that my workplace is moving to the other side of the country. And if you're not in the position to move along, you loose your work. So that news hit us like a bomb because I worked there for over 30 years.
But ok, back to my card. I used a adorable stamp from Lili of the Valley, 'James Bear - In the Snow'. The sentiment stamp is also from Lili of the Valley.
The papers are from Bo Bunny, 'Winter Joy'.
The circle I made with a Nestabilitie, 'Lacey Circles'. The big snowflake is a die from Cuttlebug. The little snowflakes are a punch from Martha Stewart. I put Glimmermist 'Pearl' on the snowflakes.
The photo corners are a die from Quickutz.
On the edges of the stamp and the sentiment I put Stickels, Stardust. The little snowflakes in the stamp and the ground I covered with Glamourdust Crystal.
Well ladies, that's it for tonight. I hope you like it; thanks for your visit and see you next time!
Copics:
Beer/Bear: E30, E31, E33, E35, E37
Sjaal/Shawl: BV000, BV01, BV02, BV04
Muts/Cap: BV000, BV01, BV02, BV04, YG01, YG03, YG07

Challegens:
Christmas Challenges (with Sketches): Challenge7
Crazy 4 Challenges: Challenge C4C101 - Bingo (Square Card/Die Cuts/2 or More Designer Papers)
Kaboodle Doodle Challenge Blog: Challenge 81 - Ribbons 

10 opmerkingen:

Roelie zei

Hoi Caroline,
wat een superlief schatje, hele mooie kleuren ook. Eens een keer geen standaard groen en rood...
Groetjes Roelie

Astrid zei

Hoi Caroline,

Wat een supermooie kaart heb je weer gemaakt joh, toevallig ben ik vanavond met hetzelfde papier aan de freubel geweest hihihi, jij hebt er weer een ware bjoetie van gemaakt hoor, lief afdrukje, prachtig ingekleurd en schitterende details.
Vervelend dat het toch allemaal doorzet met je werk, knap balen hoor, ik hoop dat er misschien toch nog een oplossing komt !!!

liefs Astrid

Chrissy zei

Beautiful card Caroline, I love the colours...so pretty.Gorgeous wee image, he is so cute.

Luv CHRISSYxx

Dina zei

wat heb je weer ssen super kaartje gemaakt, ben er toevaalig ook net mee bezig en ook met het zelfde stempeltje, kan ik mooi de copicskleuren bij je afkijken, leuk dat je meedoet bij ccws

marion zei

Heel begrijpelijk dat je dit alles niet in de koude kleren zitten gaat. Logisch dat de inspiratie dan even ver te zoeken is hoor. Het kaartje wat je nu laat zien is superzzzzz !!! Prachtige kleurencombi en zoals ik gewend ben van je geweldig ingekleurd ! Liefs en knuf, Marion

Zw@@n zei

Hoi Caroline, wat een prachtige kaart, lief afdrukje, mooi ingekleurd en schitterende details.
Super die felle kleurtjes.
Leuk dat je meedoet met onze uitdaging op Christmas Challenges {with sketches}.
Liefs, Wilma

Anoniem zei

Wat een super, lief en mooi kaartje. Schitterend. Die kleuren zo bij elkaar vind ik ook helemaal geweldig.
Groetjes Joke

sparklygirl-Tina zei

Hi Caroline

What a gorgeous Xmas card - love your colour scheme the image is so sweet!

Thanks so much for joining us over at Kaboodle Doodles and good luck.

Tina

Aleida zei

Mooi kaartje. Sterkte met je werk, zo'n bericht is niet leuk.
groetjes,

Monique zei

Prachtige kaart en dank je wel voor het meedoen aan de Challenges CCWS.