Pagina's

zondag 31 oktober 2010

Mijn Hobbykamer

Zoals beloofd hierbij een bericht over mijn nieuwe werkplek en wat foto's.
En ik moet zeggen dat ik super blij ben met m'n hobbykamer!
Eerst even een fotootje van mijn oude werkplek. En ik denk dat iedereen dat wel kent. Aan m'n bureautje met een daglichtlampje er bij. Ook prima hoor! Heel wat kaartjes zijn hier ontstaan.
Maar om de boel een beetje overzichtelijk te houden moest ik na elke kaart alles weer opruimen. Dus besloten om van een grote kamer de hobbykamer te maken. En dan wilde ik ook graag goed licht zodat ik niet iedere keer met m'n daglichtlampje hoefde te slepen.
En na wat zoeken op internet kwam ik uit bij Neosave: een bedrijf in Rotterdam dat Full Spectrum Daglicht Tl-lampen verkoopt. En die wilde ik graag hebben.
Dan hier onder een foto van mijn nieuwe kamer. Een super grote tafel zodat ik ook gezellig samen met m'n vriendin kan knutselen!
En natuurlijk m'n nieuwe licht! Deze foto is genomen zonder flitslicht 's avonds en zoals jullie kunnen zien heb ik een heerlijk helder verlichte werkplek! Geen gesleep meer met m'n lampje. Op de tafel heb ik precies voldoende licht om alles prima te kunnen zien.
En het licht zelf is prettig aan de ogen. De buren vroegen me al wat ik toch doe in die kamer met dat felle licht! Lol ....... dan moet ik ze wel verbeteren: fel licht is niet prettig! Dit licht is helder maar absoluut rustig aan de ogen!
Als laatste nog 2 foto's met wat meer overzicht. De 1e foto is gemaakt met flitslicht; je kunt goed zien hoe het totaal er uitziet.
En dames wat voor ons erg belangrijk is:
Denk niet bij dit licht dat het je een hoop energie gaat kosten, want het zijn spaarlampen! Dus ondanks zo veel licht bijzonder zuinig!
En dat dames, vinden we leuk want dan blijft er voldoende geld over om weer de nieuwste hobbyspulletjes te kopen! Lol!
De 2e foto is dezelfde, maar nu zonder flitslicht! En je ziet wat een hoop licht je op je werkplek hebt.
Mocht je ook overwegen om dit licht aan te schaffen, bel eerst even met het bedrijf, zodat ze je beoogde werkplek met je kunnen doornemen en met de beste oplossing hiervoor kunnen komen.
Ik ben echt verwend met deze ruimte hoor!

9 opmerkingen:

Angelique zei

jeetje dat ziet er super gaaf uit zeg, wat een heerlijke ruimte, en dat licht hey!! Ik kom vast en zeker een keer bij je knutselen hihi! Veel knutselplezier hoor, maar dat gaat zo vast en zeker lukken!!

chrilvian zei

wowwwwwwwww
en dan zit mijn vriend te zeuren over mijn "bezittingen".......hahahah laat ik m gauw deze blog zien,hihihihihi

Astrid zei

Wow Caroline, wat een prachtige werkplek heb je zeg. Alles mooi overzichtelijk en zo en een prima licht hoor.
Groetjes Astrid

arjette zei

Geweldig zeg!!! Heel veel knutselplezier in je nieuwe hobbykamer!!!!

gr. arjette.

Lia zei

Zo dat is een geweldige ruimte zeg, geniet ervan hoor. Ja ach maakt niet uit hoe groot, we komen altijd ruimte tekort.

groetjes Lia

Christa zei

Ik ben heel erg jaloers !! Wat een geweldige kamer heb jij. En dat licht......ik zou dag EN nacht scrappen , denk ik. Ik moet het nog steeds doen met de keukentafel....en elke kast in de woonkamer is gevuld met mijn zooi. Een mens moet iets te wensen houden....toch ?? Creatieve groetjes van Christa.

Astrid zei

Jeetje zeg, wat een heerlijke werkruimte heb je zo Caroline, om jaloers op te worden hoor, heerlijk ruim en die lamp van je, dat is echt superrr !!!

groetjes Astrid

marion zei

wauw wat een prachtkamer Caroline !! geniet en ik wens je heel veel creatieve uurtjes !
knuf marion

saskia zei

wat een heerlijke kamer heb jij gekregen!! Ik ben er gewoon jaloers op!!!

Geniet er lekker van, en ik denk dat er vele super creaties uitkomen!!

liefs Saskia